ZYTO Biorezonancia

Ismerjük mega testünk üzeneteit avagy a ZYTO technológia működése

Testünk minden egyes sejtje összeköttetésben van egymással, információt fogadnak és küldenek, összehangolva feladataik millióit a nap folyamán. Hogy egészségesek maradjunk, testünk helyrehozza az elváltozásokat ezzel a sejtkommunikációval, megfelelően irányítva a rendelkezésre álló erőforrásokat. Testünk működése annyira hatékony, hogy a legtöbb esetben észre sem vesszük, hogy ilyen helyreállítások zajlanak bennünk.

Mikor a testünk egy komolyabb elváltozáson dolgozik, megjelenhetnek különböző tünetek, mint például megemelkedett testhőmérséklet, duzzadás, fájdalom, fáradtság vagy köhögés. Amikor észreveszünk egy tünetet, elkezdjük kezelni. Például több pihenéssel és alvással, víz bevitel növelésével, táplálék kiegészítőkkel vagy gyógyszerekkel támogathatjuk egészségünk helyreállítását, természetesen állandó orvosi felügyelet mellett.

Sajnos hajlamosak vagyznk csak akkor értékelni az egészségünket, amikor már egy betegség felüti a fejét vagy megjelenik egy tünet a testünkben. Tudatosabban kellene támogatnunk a testünket abban a munkában, melyet nap mint nap értünk tesz, hogy fittek és egészségesek maradjunk. De honnan tudhatnánk, hogy testünknek mely termékek a legmegfelelőbbek, hogyan támogassuk, hogy az optimális harmóniát fenntarthassuk és egészségesen éljünk? Mivel testünk tudja, mi kell neki a megfelelő működéshez, hát kommunikálunk kellene vele! És itt jön a segítségünkre a ZYTO technológia!


Tanácsadás a ZYTO technológia segítségével

Üdvözöllek a honlapomon!

Köszönöm, hogy elolvasod ezt a rövid bemutatkozást!

Jómagam is az önismeret tudatos útját járom (mivel ezeket a sorokat olvasod, bizony, Te is), szeretek harmóniában lenni önmagammal, egészséges maradni és minél kiegyensúlyozottabb lelki életet élni. Számomra a használata adta meg a válaszokat a hogyanra, ugyanis hiába vagyunk tisztában a mostanában agyonhasznált frázisokkal és jó tanácsokkal, hogy kerüld a stresszt, pihenj többet, kommunikálj kedvesebben, stb. ez nem megy parancsra vagy segítség nélkül.

Nekem már mindennapos támogatóként a doTERRA esszenciális olajok váltak be, mivel különböző nehézségekkel szembesülök én is életem során, legyen az szervi tünet, elváltozás, lelki konfliktusok, az olajok helyes használata segít visszaállítanom a test-lélek-szellem egyensúlyt és harmóniát. Mivel rengeteg féle olaj (és még több természetes táplálékkiegészítő) kapható, nem egyszerű kiigazodni, pontosan melyik a megfelelő az adott szituációban. Ehhez nyújt segítséget a ZYTO scenner és software, ugyanis a saját testünk üzeneteit közvetíti nekünk, mi a legjobb és leghatékonyabb számunkra az adott (vizsgált) időszakban.


Amiben én segíthetek Neked

A személyes konzultáció során először rövid tájékoztatást fogok kérni tőled, hogy miért fordultál hozzám, esetlegesen milyen tüneteid, testi-lelki nehézségeid vannak, amik megoldása kihívást jelent számodra.
Aztán megkérdezzük a testedet is, mire van szüksége a helyes működéshez, hogy egészséges légy és kiegyensúlyozott. Ez a következőképpen zajlik:
A ZYTO scanner-re helyezed a tenyered és máris megindul a kommunikáció a számítógép és a tested között (ez a biokommunikáció), úgy, hogy a scanner jeleket (kérdéseket) küld a testednek, melyekre a bőrödön keresztül válasz érkezik, ez a galvanikus bőrreakció (GSR). Bővebben itt olvashatsz erről: xxxx
Egy pár perces (egyszerű és fájdalommentes) scannelést követően már meg is kapjuk az eredményt, melyet a software kiértékelt a kapott adatok alapján vagyis, hogy hol lehet elváltozás a testedben, milyen terület igényel külső támogatást (természetes étrendkiegészítőket, olajokat, stb.) és pontosan mely termékek ezek, melyek ajánlottak személyre szabottan Neked, az aktuális állapotodnak megfelelően.
Ezt az analízist megbeszéljük és összeállítjuk a számodra javasolt olajokat.